Erkek Basketbol Takımımız Şampiyon oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Basketbol 2.Lig Turnuvası 4-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Ankara Ted Üniversitesi’nde düzenlendi.

Erkek Basketbol Takımımız zorlu kurada grupta ilk maçında Hacettepe Üniversitesi’ne 59-72 yenildi,  2. Gün Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ni 93-68 yendi, Şampiyonaya devam etmek için 3. maçında TED Üniversitesi’ni yenmemiz gerekiyordu ve ev sahibi takımı 83-52 yenerek grup 2.si olduk. Yarı finalde diğer grubun 1.si Ankara Üniversitesi eşlesen takımımız mücadeleyi 79-65 kazandı. Finalde tekrar Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşan takımımız 83-76 skorla sahadan galibiyetle ayrılarak Şampiyon oldu ve 1.Lig’e yükseldi.

Gerek saha içindeki üstün performansları gerekse saha dışındaki sportmen davranışlarıyla üniversitemizi olabilecek en iyi şekilde temsil eden basketbolcularımız her türlü takdiri hak etmişlerdir.

Basketbol takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.