Personel Voleybol Turnuvası Maç Fikstürü - Sonuçları ve Oyun Kuralları

2. Flowers

3. Karakartallar

PERSONEL VOLEYBOL TURNUVASI OYUN KURALLARI

1. Personel Turnuvasına Atılım Üniversitesi çalışanları katılabilir.
  2. Her takım 5 kişi sahada olmak üzere 7 oyuncudan oluşur.
  3. Müsabakalar 3 set 21 sayı üzerinden oynanır ve 2 set olan takım kazanır. Beraberlik durumunda son set 15 sayı üzerinden oynanır. Devre arası süresi 5 dakikadır.
  4. Turnuvaya katılacak olan her takımdan bir oyuncunun kura çekiminde hazır bulunmaları gerekmektedir. Kura çekiminde hazır bulunmayan takımların yerine Spor Koordinatörlüğü personelinden bir kişi kura çekimini gerçekleştirecektir. Kura çekimi sonucunda oluşturulacak olan gruplara yapılacak olan itirazlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.
  5. Fikstür turnuvaya katılım sayısına göre belirlenecektir.
  6. File boyu 2.34 m (kadın ve erkek filesi boyu ortası).
  7. Servisi her oyuncu değişerek kullanmak zorundadır.
  8. Takımların her devrede 1 mola hakkı bulunmaktadır. Mola süresi 30 saniyedir.
  9. Sakatlık ya da olağan dışı bir sebep varsa hakem oyunu durdurduğunda oyun durdurulur.
  10. Topun tavana çarpması halinde sayı karşı takıma yazılır.
  11. Oynanacak top Voleybol Resmi maç topudur.
  12. Maçların fikstürü ve puan durumu Atılım Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü sayfasında duyurulacak ve güncellenecektir (http://spor.atilim.edu.tr). Maç günlerini ve saatlerini takip etmek takımların sorumluluğundadır.
  13. Takımlar ilan edilen saati takriben 15 dakika içinde gelmemişse hükmen mağlup ilan edilir.
  14. Müsabakaya çıkmayan takım 2 – 0 hükmen mağlup sayılır.
  15. Kanamalı sakatlıklarda, sakatlanan oyuncunun kanaması devam ederse oyundan çıkması zorunludur. Oyuncu kanaması durmadan oyuna giremez.
  16. Müsabakalarda oyuncu değiştirme sınırsızdır. Oyuncu değiştirme belirlenen bölgeden yapılacaktır. Kurala uymayan oyuncu sarı kartla cezalandırılacaktır.
  17. Maçlara spor ayakkabı ve uygun kıyafetle katılmak zorunludur.
  18. Turnuvaya katılan her takım burada yazan maddeleri kabul etmiş sayılır.
  19. Yukarıda yazılı olan kurallar haricinde oluşan herhangi bir vaka durumunda alınacak karar Spor Koordinatörlüğü’ne aittir.