11. Rektörlük Kupası Basketbol 3x3 Turnuvası Sona Erdi

Spor Koordinatörlüğümüz tarafından her yıl organize edilen 11. Rektörlük Kupası ve bu sene 10 takım 46 kişinin katılımıyla oynanan maçlarla keyifli bir şekilde tamamlandı. Turnuvanın hem personel hem de öğrencilerimize açık olması saha içi rekabetin yanı sıra katılanlar arasında iletişim ve dostluğun gelişmesine katkıda bulundu.

Basketbol Turnuvamızı katılımcılar haricinde personelimizin ve öğrencilerimizin izlemesi maçların daha keyifli geçmesini sağladı.

Çekişmeli geçen turnuvamıza katılan herkese teşekkür eder, dereceye girenleri tebrik ederiz. Dereceye girenler ödülleri almak üzere 25 Nisan Çarşamba günü saat 12.30’da gerçekleştirmeyi planladığımız “Spor Branşları Sezon Kapanış Kokteyli ve Ödül Töreni”ne bekliyoruz.

Turnuva Sonuçları;

1. Kangallar;