5. Rektörlük Koşusu Başarıyla Sona Erdi.

Spor Koordinatörlüğümüz tarafından her yıl organize edilen "5. Rektörlük Koşusu" Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım ÜÇTUĞ, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Yılmaz KAPTAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serkan ERYILMAZ ve Genel Sekterimiz Aziz ŞEREN’in katılımıyla gerçekleştirildi. Gelenekselleşen organizasyona katılım her sene artmaya devam ediyor. Bu sene yaklaşık 60 yarışmacı ile izleyen ve destek olan katılımcıların yer aldığı Rektörlük Koşumuz,  bu yıl da şenlik havasındaydı.

Rektörlük Koşusu’na katılan herkese dağıtılan t-shirtler ile renkli görüntüler ortaya çıktı. Her geçen sene katılım daha da artması sevindirici bir haber oldu. Dereceye girenlerin ödülleri 25 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 12.30'da Atılım Garden’a gerçekleşecek “Spor Branşları Sezon Kapanış Kokteyli ve Ödül Töreni”nde sahiplerine verilecektir.

Dereceye girenleri kutluyor, katılan herkese çok teşekkür ediyoruz.

5. REKTÖRLÜK KOŞUSU DERECELERİ:

Akademik ve İdari Personel Kadın Dereceleri

1.            Songül DANA